Startechnical Logo
Τεχνολογία σταθμών καυσίμων
powered by


Τηλεματική ανίχνευση διαρροών
powered by


Αντυπατα Ερισσου Κεφαλονια
ΠΩΛΕΙΤΑΙ: ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΗ

ΘΕΣΗ: Αντυπάτα Ερίσσου Κεφαλληνίας, μόλις 5 λεπτά από τον παραδοσιακό οικισμό του Φισκάρδου και τη παραλία της Έμπλυσης. Σε απόσταση 10 μ διέρχεται η οδός προς την απομονωμένη παραλία «Δαφνούδι» που βρίσκεται σε απόσταση 3 κμ (2,5 κμ άσφαλτος, 0,5 κμ μονοπάτι). Η πλατεία του χωριού με καφενείο, μίνι-μάρκετ, εστιατόρια, εκκλησία κλπ απέχει μόλις 3 λεπτά με τα πόδια.

Center of map
map
ΠΩΛΕΙΤΑΙ
Θέση: Αντυπάτα Ερίσσου Κεφαλληνίας
Περιγραφή: 190 square meter 2 story villa
Τηλέφωνο: +30 210 6899288
Email: star_tec@otenet.gr

Περιγραφή: Κομψή αλλά παράλληλα ελκυστική και πολυτελής κατοικία σε οικόπεδο περίπου (1.000,00 μ 2 ) που βρίσκεται στα όρια δασικής έκτασης με τμήμα του οικοπέδου να αποτελεί ιδιωτικό δάσος (550,00 μ 2 ).

Τοποθετείται κοντά στον οικισμό των Αντιπάτων Ερίσου, κριμένο σε ένα δάσος από ελιές και κυπαρίσσια υποσχόμενο την απόλυτη αίσθηση απομόνωσης και ιδιωτικής ζωής. Αυτό βεβαίως δεν το απομακρύνει περισσότερο από 100 μ από τα πλησιέστερα mini market και ταβέρνα. Σε κοντινή επίσης απόσταση βρίσκεται η απομακρυσμένη από τον δρόμο παραλία Δαφνούδι. Το Φισκάρδο, το πανέμορφο, γραφικό λιμανάκι της Κεφαλονιάς με τις καφετέριες και τις ταβέρνες που βρίσκονται στην ακροθαλασσιά, βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη από επτά λεπτά οδήγησης.

Χαρακτηριστική η αφθονία εξωτερικών χώρων, με το ιδιωτικό δάσος να χαρίζει απλόχερα ηρεμία και χαλάρωση. Η εξωτερική κουζίνα, η ψησταριά και τραπεζαρία είναι κτισμένα δίπλα στην πισίνα σχεδιασμένα ώστε να βρίσκονται υπό σκιάν τα ζεστά μεσημέρια. Τα καλλωπιστικά φυτά της αυλής αρδεύονται με αυτόματο πότισμα.

Η συνολική επιφάνεια της διώροφης κατοικίας είναι 190,00 μ2 (95,00 μ2 ο κάθε όροφος) με μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, εσωτερική τραπεζαρία και άνετο σαλόνι, με τις μεγάλες μπαλκονόπορτες να τα χωρίζουν από την πλακόστρωτη αυλή.

Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια στον πρώτο όροφο εκ των οποίων ξεχωρίζει το κύριο υπνοδωμάτιο το οποίο διαθέτει δικό του μπάνιο. Η μπαλκονόπορτα οδηγεί στο μπαλκόνι που μοιράζεται με το διπλανό δωμάτιο που διαθέτει δυο μονά κρεβάτια. το δεύτερο αυτό δωμάτιο μοιράζεται το μπάνιο με το τρίτο και τελευταίο δωμάτιο ίδιου αριθμού κρεβατιών. Το μπαλκόνι απολαμβάνει την πανέμορφη θέα της Λευκάδας και της Ιθάκης καθώς και του υπέροχου Κεφαλλονίτικου ηλιοβασιλέματος.

Όλα τα κύρια δωμάτια διαθέτουν ανεξάρτητο κλιματιστικό ψύξης-θέρμανσης ενώ το σύστημα θέρμανσης με σώματα καλοριφέρ εξασφαλίζει άνετη διαβίωση τους χειμερινούς μήνες. Το νερό χρήσης συγκεντρώνεται τους χειμερινούς μήνες από την κεραμοσκεπή στην δεξαμενή ύδατος, η οποία είναι πλήρως στεγανοποιημένη με υλικά πιστοποιημένα για πόσιμο ύδωρ που διανέμεται με πιεστικό μέσω κατάλληλης διάταξης φίλτρων. Τα υπνοδωμάτια και το σαλόνι διαθέτουν γραμμή τηλεφώνου και δορυφορική τηλεόραση. Η διακόσμηση των λουτρών έχει γίνει έτσι ώστε να δημιουργεί ευχάριστο περιβάλλον και να δίνει την αίσθηση της καθαριότητας. Η πλήρως επενδεδυμένη με κατάλληλα πλακίδια πισίνα υπερχείλισης εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα νερού ενώ η μία μεγάλη πλευρά βρίσκεται στην στάθμη του ύδατος δίνοντας την αίσθηση ότι κολυμπάμε μέσα στο δάσος (infinity). Τέλος όλη η εσωτερική και εξωτερική επίπλωση καθώς και ο λοιπός εξοπλισμός (τηλεοράσεις, λευκά είδη κλπ) είναι καινούργια ιδιαίτερα και επιλεγμένα με προσοχή για την δημιουργία άνετης διαβίωσης.

Το ιδιωτικό περιφραγμένο δάσος έχει απεριόριστες δυνατότητες εκμετάλλευσης ενώ το ξύλινο τραπέζι pick-nick και οι αιώρες προσφέρουν ιδιαίτερες στιγμές ανάπαυσης και ηρεμίας.

Κατά την κατασκευή του έργου ελήφθησαν όλα τα μέτρα της σύγχρονης οικοδομικής. Μεταξύ άλλων η κατασκευή είναι πλήρως αντισεισμική με κατάλληλα οπλισμένο σκελετό σκυροδέματος και οι πλινθοδομές διατρέχονται από δύο σειρές οπλισμένων σενάζ (μία κάτω και μία πάνω από τα ανοίγματα των παραθύρων). Τα οπλισμένα αυτά σενάς συνδέονται μεταξύ τους εγκιβωτίζοντας τις πλινθοδομές στις δύο εκατέρωθεν κάθετες πλευρές όλων των ανοιγμάτων (παράθυρα και πόρτες εσωτερικές και εξωτερικές). Ιδιαίτερη μέριμνα έχει δοθεί για την θερμομόνωση του κτιρίου όπου, εκτός από την χρήση άριστης ποιότητας μονωτικών ενδιάμεσα των πλινθοδομών και τους διπλούς υαλοπίνακες, ο κλειστός χώρος της κεραμοσκεπής είναι αεριζόμενος και θερμομονωμένος σε όλες τις πλευρές (κάτω από τα κεραμίδια και πάνω από την πλάκα σκυροδέματος. Τα δάπεδα είναι υπενδεδυμένα με άριστης ποιότητας πλακίδια (group 4), οι εσωτερικοί τοίχοι είναι όλοι σπατουλαρισμένοι και χρωματισμένοι με άριστης ποιότητας ελληνικά χρώματα ενώ για τους εξωτερικούς τοίχους έχουν χρησιμοποιηθεί αδιάβροχα πλήρως αεριζόμενα και αυτοπλενόμενα Γερμανικής τεχνολογίας χρώματα (Brillux).
© STAR TECHNICAL Α.Ε.